EQUIP HUMÀ

L'equip de Patrimoni 2.0 està format per professionals de diverses disciplines que abarquen des de la Geología, la Química i la Ciència dels materials, fins a Restauració i Història de l'art.

Patrimoni 2.0 som:


Màrius Vendrell Soci fundador, assessor científic. Doctor en Geologia per la universitat de Barcelona, treballa en l’estudi dels materials del patrimoni des de 1984 Professor de Cristal·lografia i Mineralogia a la universitat de Barcelona.
Pilar Giráldez Direcció de projectes. Llicenciada en Restauració per l’Escuela Nacional de Conservación, Restauración y Mesografía, Mèxic, D.F. Treballa en la direcció i supervisió de projectes de restauració des de 2001.
Lorena Merino Gerent. Llicenciada en Geologia per la universitat de Barcelona, treballa en l'estudi dels materials del Patrimoni històric des de 1990.
Andrés Vadillo Enginyer químic per l’Escuela técnica superior de ingeniería de Bilbao. Ha treballat en l’Escuela de minas y obra pública de Baracaldo (departament de metal•lúrgia) especialitzat en el desenvolupament de nous materials i sistemes de protecció per a la construcció.
Lourdes Ventolà Assessora científica. Doctora en Geologia, especialista en tècniques d’estalvi energètic mitjançant l’ús de PCMs, així com en l’obtenció i caracterització de nous materials.

empresa

equip

serveis

tècniques
experiència
difusió
publicacions
newsletter
R+D+i
contacte